SERVICE

Het Atelier beschikt over een eigen werkplaats. Hier worden reparaties, onderhoud en restauratiesreparaties bovenblad cello professioneel uitgevoerd.  Nieuwe instrumenten worden met enige regelmaat geproduceerd. Uw instrument is bij ons in goede handen. Of het nu om een goedkoop of een duur instrument gaat, de behandeling is voor beiden gelijk. Precisie en liefde voor elk instrument voor het beste resultaat staat voorop.

Uw strijkstok wordt weer als nieuw nadat deze op vakkundige wijze is voorzien van een nieuw haarlint en is schoongemaakt.

Klankverbetering aan het instrument zijn altijd in goed overleg met de eigenaar. Een te schelle snaar, een doffe lage snaar of een klankbeeld dat uit balans is kan worden afgesteld, zover het instrument dit natuurlijk toelaat.

Een verzekering kan nog wel eens vragen om een taxatie. U heeft dan een taxatierapport nodig. Het atelier kan dit voor u verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Wilt u een workshop of een lezing verzorgt hebben door het atelier? Geen probleem. Het atelier heeft diverse inspirerende mogelijkheden voor u.