COPYRIGHT

www.devioolbouwer.nl geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor gebruik door onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vioolbouw en -restauratie Atelier A.C. Hendriksen is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Het Atelier is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Typefouten en/of foutieve prijzen zijn voorbehouden.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Ik acht mij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van devioolbouwer.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Vioolbouw en -restauratie Atelier A.C. Hendriksen is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Ik wens u veel plezier.

A.C. Hendriksen
vioolbouwer